Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 9:27
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Zranění jako z hororu: Slavný MMA bojovník dostal ránu, která mu zcela roztrhla horní ret

SPORT
Uložit Uložené

Alistair Overeem si ze zápasu odnesl ošklivé zranění.

Na včerejší akci UFC ve Washingtonu bylo o tvrdé zápasy postaráno. Celý turnaj odstartoval zápas česko-uzbeckého zápasníka Makmuda Muradova, který si ve třetím kole připsal díky tvrdému KO 13. výhru v řadě. Zlatým hřebem večera pak byl těžkotonážní duel Alistair Overeem vs. Jairzinho Rozenstruik, který přinesl velmi nečekaný zvrat.

Během celého zápasu se Overeemovi dařilo dominovat, avšak jen pár vteřin před koncem posledního kola na zlomek vteřiny zaváhal a od svého soupeře okamžitě dostal nekompromisní KO.

Doporučeno
Makhmud Muradov vyhrál další boj v UFC! Soupeři dal nesmírně tvrdé KO Makhmud Muradov vyhrál další boj v UFC! Soupeři dal nesmírně tvrdé KO 8. prosince 2019 0:30

Kromě hořké prohry si však bojovník odnesl i zranění, ze kterého běhá mráz po zádech. Jairzinho Rozenstruik mu totiž svou pravačkou zcela roztrhl horní ret a bojovník musel přejít okamžitě do péče doktorů.

Fotku děsivého zranění na svůj profil přidal i šéf UFC Dana White, předem však upozorňujeme, že níže přiložený snímek není vhodný pro slabší povahy

KO, které ukončilo zápas

Snímek z oficiálního účtu Dany Whitea

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Daaaaamn

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite),

Domů
Sdílet
Diskuse