Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2019 7:53
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Žena zjistila, že ji přítel podvádí, díky chytrým hodinkám. O čtvrté ráno se mu podezřele zvýšil tep

TECH
Uložit Uložené

Vítej ve 21. století.

Sportovní reportérka Jane Slater je mladá Američanka, jejíž tweet se během několika dnů stal virálním. Na sociální síti se podělila o bizarní způsob, kterým odhalila, že ji přítel podvádí. Podle Daily Dot ho prozradila neočekávaná aktivita, kterou zaznamenaly jeho hodinky.

Sledovali si navzájem fyzickou aktivitu, aby se motivovali ke cvičení

Muži se to zjevně nevyplatilo. Jane na Twitteru prozradila, že celý incident spustil vánoční dárek: fitbol, stejný, jaký už měl i její přítel. Cílem bylo, že si budou navzájem sledovat fyzickou aktivitu. Chtěli se tak motivovat ke cvičení a povzbuzovat se. Jak píše i na Twitteru, Jane byla zpočátku z dárku nadšená.

Doporučeno
Klienti po nás chtějí rozvrátit vztahy, vytvořit alibi i falešné partnery. Přišel jsem o iluze, říká majitel firmy Alibi na míru Klienti po nás chtějí rozvrátit vztahy, vytvořit alibi i falešné partnery. Přišel jsem o iluze, říká majitel firmy Alibi na míru 17. března 2019 14:56

Jedno časné ráno se ale všechno změnilo. Záznamy z Fitbitu jejího přítele ukazovaly neobvyklou fyzickou aktivitu o čtvrté ráno. Rychle pochopila, že asi nebude přemotivovaný láskou ke sportu, která by ho tak brzy ráno dohnala do fitka. Důvodem zvýšeného tepu byl sex s milenkou. „Kéž by tento příběh nebyl skutečný,“ dodala k smutnému tweetu. Od té doby má její příspěvek více než 13 tisíc sdílení a více než 160 tisíc lajků. Mnozí s ní soucítí a mrzí je, že takovýmto způsobem odhalila svého sukničkářského přítele.

Domů
Sdílet
Diskuse