Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2020 13:20
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

Co dělala Selena Gomez během svatby Justina Biebera a Hailey Baldwin?

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka zveřejnila na Instagramu desítky fotografií, kterými si zavzpomínala na rok 2019. Jelikož přidala i data jejich vzniku, dozvídáme se, co dělala během svatby Justina Biebera.

Selena Gomez se v roce 2019 po delší odmlce vrátila do veřejného dění. Prozradila, že důvodem pauzy byly psychické problémy, které se jí úspěšně podařilo vyřešit za pomoci odborníků na klinice v Bostonu.

Úspěšný boj s depresemi a úzkostmi završila novou tvorbou, se kterou přišla i vlna bouřlivých diskusí. Hned první skladba se totiž fanouškům právem zdála jako rozloučení s Justinem Bieberem. V textu mu vyčítala i to, že ji nahradil současnou manželkou Hailey. I když obě později popřely, že by bylo cílem rozběhnout osobní spor, internetové publikum si mohlo myslet, že Gomez se ještě z rozchodu nedostala. 

Doporučeno
Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele 2. ledna 2020 20:40

I proto je zajímavý pohled na to, co Selena dělala 30. září – v den, kdy se Justin a Hailey vzali a sdíleli řadu fotografií, na kterých září štěstím. Dozvídáme se to díky tomu, že populární zpěvačka a hvězda stanice Disney Channel sdílela na svém Instagramu několik desítek fotek jako ohlédnutí za rokem 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse