Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 8:55
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

16letý slovenský MMA bojovník utrpěl hrozivé zranění během přípravy v Tatrách

SPORT
Uložit Uložené

Mladý bojovník Lukáš Soroka na svém Instagramu zveřejnil fotografii zachycující děsivé zranění.

MMA je tvrdý sport, ke kterému pochopitelně patří i zranění. Na vlastní kůži se o tom nedávno přesvědčil i mladý talentovaný bojovník ze Slovenska Lukáš Soroka, který do příběhů na svém instagramovém profilu přidal snímek, který není pro slabé žaludky.

Nadějný zápasník má na fotografii roztržený spodní ret, rána se proto musela co nejdříve zašít. Ještě předtím se však bojovník stihl usmát a se zraněním se vyfotit. K fotografii následně připojil i snímek s již zašitou ráno.

16letý slovenský MMA bojovník utrpěl hrozivé zranění během přípravy v Tatrách
Zdroj: Instagram/lukas_soroka

Podle informací MMA Shorties ke zranění došlo během přípravy v Tatrách, kam se Lukáš vydal trénovat se zástupci slavného OFA gymu.

Podobné zranění mohli fanoušci smíšených bojových umění vidět i poměrně nedávno. V prosinci (december) minulého roku totiž hvězdný zápasník UFC Alistair Overeem dostal v zápase tvrdý úder, který mu roztrhl horní ret. Snímek děsivého zranění obletěl svět.

Mladému Lukáši Sorokovi přejeme brzké uzdravení a úspěšný návrat do boje.

Doporučeno
Zranění jako z hororu: Slavný MMA bojovník dostal ránu, která mu zcela roztrhla horní ret Zranění jako z hororu: Slavný MMA bojovník dostal ránu, která mu zcela roztrhla horní ret 8. prosince 2019 9:27
Domů
Sdílet
Diskuse