Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2020 7:51
Čas čtení 1:01
Vojtěch Vanda

Australian Open jde do finále! Češi v něm budou mít minimálně jedno želízko v ohni

SPORT AUSTRALIAN OPEN BARBORA KREJČÍKOVÁ PETRA KVITOVÁ
Uložit Uložené

Tradiční turnaj na vedry sužovaném kontinentu se blíží ke svému konci, u nějž bude minimálně jedno jméno.

Tradiční turnaj na tvrdém povrchu, Australian Open, jde do svého letošního finále, a i letos se v jedné z pěti disciplín dočkáme zástupce z České republiky. V noci na dnešek se povedlo Barboře Strýcové v tandemu s Tchaj-wankou Su-Wei Hsieh přehrát čistě české duo Barbora Krejčíková/Kateřina Siniaková 2:0 na sety.

Doporučeno
Rafael Nadal odpálil během zápasu míček do obličeje malé podavačky míčků, omluvil se jí polibkem Rafael Nadal odpálil během zápasu míček do obličeje malé podavačky míčků, omluvil se jí polibkem 24. ledna 2020 15:40

Čtyřiatřicátá hráčka žebříčku WTA Strýcová si se sedmatřicátou hráčkou světa Hsieh evidentně rozumí, české papírově slabší duo vyprovodily z kurtu poměrně rychle. Za hodinu a půl porazily soupeřky v setech 6:2 a 6:3 a zahrají si tak s lepší dvojicí z druhé semifinálové čtveřice Timea Babosová/Kristina Mladenovicová a sester Latisha Chan/Hao-Ching Chan o turnajový titul.

Domů
Sdílet
Diskuse