Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2020 16:08
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2020 nebude

SPORT
Uložit Uložené

Rozhodnutí je definitivní.

Hokejové mistrovství světa se v roce 2020 konat nebude. IIHF to oznámila prostřednictvím oficiální stránky. Letošní šampionát se měl konat ve Švýcarsku od 8. do 24. května.

Doporučeno
Chtěla si koupit roušku a vysmáli se jí. Mladá Češka Jana žije ve Francii, kde koronavirus lidé neberou vážně (Rozhovor) Chtěla si koupit roušku a vysmáli se jí. Mladá Češka Jana žije ve Francii, kde koronavirus lidé neberou vážně (Rozhovor) 19. března 2020 16:45

„Pro mezinárodní hokejovou rodinu je to tvrdá realita, kterou však musíme akceptovat. Koronavirus je globální problém a vyžaduje velké úsilí vládních orgánů, aby bojovaly proti jeho šíření. IIHF musí udělat vše, co je v jejích silách, aby podpořila tento boj. Sport musíme nyní odložit stranou a podporovat příslušné orgány a celou hokejovou rodinu,“ uvedl v oficiálním vyjádření prezident IIHF René Fasel.

Postupně ruší organizátoři množství obrovských sportovních akcí včetně lokálních lig, opatření dělají i tenisové a fotbalové organizace. Letní olympiádu zatím nezrušili. 

Domů
Sdílet
Diskuse