Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2020 12:35
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

4. sérii Money Heist vidělo 65 milionů domácností, Tiger Kinga 64 a 3. sérii Ozark přelomových 30 milionů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix zveřejnil čísla sledovanosti některých svých oblíbených počinů.

Čtvrtletní výsledky Netflixu jsou tu a kromě téměř 16 milionů nových předplatitelů se mohli pochlubit také čísly sledovanosti některých svých seriálů a programů. Nejsledovanějším za poslední měsíc se stal Money Heist (španělský seriál La Casa de Papel), který od 3. dubna vidělo 65 milionů domácností (platících profilů), takže těch diváků bylo určitě víc.

Doporučeno
Jaké tajné jméno má Professor a jak se měl seriál původně jmenovat? Toto je 10 zajímavostí o seriálu Money Heist Jaké tajné jméno má Professor a jak se měl seriál původně jmenovat? Toto je 10 zajímavostí o seriálu Money Heist 18. dubna 2020 11:01

Za celý měsíc od zveřejnění si spoustu diváků našel i Tiger King. Bizarní dokument vidělo 64 milionů domácností. Netflix dále odhaduje, že 3. sérii Ozark uvidí v prvním měsíci po vydání více než 29 milionů domácností. Podle údajů od společnosti Nielsen (počítá pouze diváky v USA a nepočítá sledovanost na mobilech) vidělo 3. sérii za prvních 10 dnů 16,4 milionu domácností.

Domů
Sdílet
Diskuse