Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 18:00
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Opilý muž napadl v metru kurýra s kolem. Když jej nepřemohl, hrál napadeného, a poté zkoušel policii utéct

NEWS
Uložit Uložené

Zvláštní potyčku museli řešit pražští městští strážníci.

Cestující na zastávce Kolbenova mohli být včera svědky zvláštní strkanice. Těžko ale určit, co přesně se mezi osmatřicetiletým opilým mužem a poslíčkem s kolem před příjezdem do zastávky stalo. Podle záznamů z bezpečnostních kamer, které zveřejnila Městská policie Praha, se jejich konflikt přelil až na nástupiště, kam opilec vystrkal kurýra ven z vagonu.   

Doporučeno
V Praze otevřel i nevěstinec se silikonovými pannami. O sex s nimi je větší zájem kvůli hygieně, nabízí i VR V Praze otevřel i nevěstinec se silikonovými pannami. O sex s nimi je větší zájem kvůli hygieně, nabízí i VR 11. května 2020 13:45

Na kameře je vidět, jak se muž v šedé mikině snaží cyklistu konfrontovat, ten se ale jeho útoku ubrání. Vzápětí, když se přestanou požduchovat, agresor se rozběhne a u východu z nástupiště se položí na zem. Kurýr kolem ležícího muže s evidentním nechápavým výrazem projde a odchází, po chvíli se zvedne i muž v šedé mikině a odchází.

Domů
Sdílet
Diskuse