Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 13:45
Čas čtení 1:15
Vojtěch Vanda

V Praze otevřel i nevěstinec se silikonovými pannami. O sex s nimi je větší zájem kvůli hygieně, nabízí i VR

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Otevření pražského privátu Naughty Harbor může být pro spoustu sexuálně neukojených lidí kvůli koronaviru zajímavá příležitost.

Vítejte v budoucnosti ukájení sexuálních potřeb! Své služby začal zprostředkovávat i erotický privát Naughty Harbor, o kterém jsme tě už několikrát informovali. Nejedná se ale o ledajaký podnik, v tomto ti budou dělat společnost silikonové sexuální panny či dívky ve virtuální realitě. Začátek fungování pražského sexuálního privátu zítřka se však samozřejmě neobešel bez nutných opatření.

Doporučeno
Manažer nevěstince se silikonovými pannami: Už nás navštívilo přes sto lidí. Do budoucna chystáme panny, které budou vzdychat Manažer nevěstince se silikonovými pannami: Už nás navštívilo přes sto lidí. Do budoucna chystáme panny, které budou vzdychat 24. prosince 2018 17:22

Podnik o sobě píše jako o „prvním samoobslužném privátu se sexuálními pannami v Česku“. Člověk si pod takovým pojmem může představit ledasco, realita je prostá; zákazník si buď užije s realistickou pannou svých představ, nebo navštíví pomocí VR brýlí a dalších pomůcek svůj sexuální sen.

Domů
Sdílet
Diskuse