Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2020 8:15
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Sci-fi seriál The 100 skončí 7. sérií. Sleduj akční trailer slibující emotivní konec

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Televizní stanice CW láká na poslední sérii The 100.

Už 20. května začne televizní stanice CW vysílat finální epizody seriálu The 100. Sedmá série dramatického teenagerského sci-fi seriálu bude poslední. Hlavní postava Clarke v ní bude muset vést své přátele a jiné lidi ve snaze zachránit lidskou rasu. Budou muset bojovat sami se sebou a svými démony, s novými nástrahami na planetě a také s The Grounders.

Doporučeno
Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů 10. května 2020 12:50

Seriál vypráví o partě lidí, kteří se po 97 letech vracejí z vesmíru na Zemi. Tu opustili, protože jim hrozilo vyhynutí. Někteří lidé však na Zemi zůstali a nějakým způsobem se jim podařilo přežít. Volají je The Grounders a rozhodně to navrátilcům z vesmíru nebudou chtít usnadnit.

Domů
Sdílet
Diskuse