Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 19:53
Čas čtení 0:34
Adam Smeták

Yzomandias plní challenge a posílá 16 bars na charitu. Vyzývá další tři tuzemské rapery, aby se zapojili

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Yzo během 72 hodin napsal a nahrál track, kterým chce vyzvat své fanoušky k podpoře charitativních organizací.

Yzomandias se v pondělí večer zapojil do #hot16challenge2, do níž jej nominoval polský raper Żabson. Kolega, se kterým YZO nahrál tracky Elegancko a Půlnoc, ho vyzval, aby nahrál 16 bars do jakéhokoli beatu během 72 hodin od nominování. Hlava Milion Plus to zvládla s bravurou a na jeden take. 

Výzva, do níž se zapojil, vznikla v Polsku a jejím cílem je přispěv v boji proti koronaviru. Ale jelikož v Česku daná challenge nemá žádný daný koncept a určenou charitu, rozhodl se čelní představitel labelu Milion Plus vybrat tři organizace, kterým podle něj dává smysl přispět. 

Doporučeno
Yzomandias navštívil Snídani s Novou společně s celým labelem Milion Plus Yzomandias navštívil Snídani s Novou společně s celým labelem Milion Plus 13. února 2020 9:58

Pokud tě Yzův výkon oslovil, může přispět Lékařům bez hranic, organizaci Seniorem s radostí nebo České asociaci sester. Vybrat si ale můžeš samozřejmě jakou charitu sám chceš, každá pomoc se momentálně hodí. 

Yzomandias se na závěr svého videa rozhodl nominovat své tři kolegy z rapové branže, aby se do #hot16challenge2 také zapojili. Konkrétně vybral Separa, Nik Tenda a Smacka.

Domů
Sdílet
Diskuse