Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2020 13:40
Čas čtení 1:02
Vojtěch Vanda

Koronavirus na ústupu: Dva české okresy hlásí nula nakažených

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Česko si zatím vede v boji proti nemoci Covid-19 poměrně dobře. Dokazují to poslední zprávy.

Přestože koronavirus není stále pod kontrolou a strach z něj je nadále opodstatněný, už teď můžeme v České republice registrovat pozitivní výsledky v boji proti němu. Novinky.cz zveřejnily mapy, ve kterých je zachycen vývoj počtu nově nakažených, uzdravených a aktivních případů v jednotlivých okresech. A v tuto chvíli se ve dvou okresech dokonce nenachází žádný potvrzený případ nákazy.

Doporučeno
Ikea po vyhledání výrazu „foldyna“ nabízí koště. Děje se tak po slovní výměně Novotného s Foldynou Ikea po vyhledání výrazu „foldyna“ nabízí koště. Děje se tak po slovní výměně Novotného s Foldynou 12. května 2020 9:13

Ze sesbíraných dat z krajských hygienických stanic, které daly Novinky.cz dohromady, je vidno, že konkrétně okresy Pelhřimov a Český Krumlov neregistrují ani jednoho oficiálně nakaženého. Dobře je na tom i okres Chomutov, který, kdyby se o víkendu neobjevil jeden další případ nákazy, by byl také bez nemocných.

Domů
Sdílet
Diskuse