Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2020 22:16
Čas čtení 3:07
Dominik Vetrák

Konečně uvidíme první verzi Justice League! Čtyřhodinový režisérský sestřih Zacka Snydera zveřejní HBO Max

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jde o jedno z největších překvapení roku.

Nevěřili jsme, že se to někdy stane. Zack Snyder ale potvrdil, že skutečně uvidíme jeho verzi Justice League. Do kin v roce 2017 dorazila verze režiséra Josse Whedona (první dva Avengers filmy), který se posadil do režisérské židle po tom, co ji Snyder během natáčení filmu opustil. Snyderova dcera tehdy spáchala sebevraždu a on dál nedokázal pracovat. Jenže se změnou režiséra přišly také změny ve scénáři, dialozích a ve vyznění filmu.

Whedon natočil nové scény, přetočil ty už dokončené a údajně z toho vznikl nový film. Ten se následně dostal do kin a nenašel se snad nikdo, komu by se líbil. Justice League z roku 2017 mělo uklidnit nespokojené fanoušky po filmu Batman v Superman, který zdaleka nenaplnil jejich očekávání. Namísto toho zasadilo DCEU (DC Cinematic Universe) pořádnou ránu, ze které se bude dlouho vzpamatovávat.

Doporučeno
V Justice League jsme měli původně vidět Supermana i v černém kostýmu. Dokazuje to vystřižená scéna, která se nedostala do kin V Justice League jsme měli původně vidět Supermana i v černém kostýmu. Dokazuje to vystřižená scéna, která se nedostala do kin 10. února 2018 15:17

Ben Affleck opustil roli Batmana, zrušil se připravovaný film s Cyborgem, Henry Cavill si dal pauzu od role Supermana (stále se neví, zda se k ní někdy vrátí) a Warner Bros. zrušilo další plánované filmy. Celý systém DCEU se rozpadl a Warner musel plánovat znovu.

Tehdy bylo jasné, že marvelovky a jejich MCU (Marvel Cinematic Universe) již nedoženou a místo toho se soustředili na natáčení sólových filmů bez hlubšího propojování příběhů a crossoverů (setkání) mezi postavami z filmů.

Domů
Sdílet
Diskuse