Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2020 10:52
Čas čtení 1:10
Vojtěch Vanda

Muž dostal za krádež koblih a čokolád 26 měsíců natvrdo. Kradl během nouzového stavu

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Přitížilo mu, že nekradl během nouzového stavu poprvé.

Prvním lupičem, který dostal nepodmíněný trest za malou krádež během nouzového stavu, se stal dvaatřicetiletý Václav Šupka z Ústí nad Labem. Plzeňský soud mu ve čtvrtek potvrdil 26 měsíců za mřížemi, přestože škoda, kterou způsobil, dosahuje maximálně několik stovek korun. S případem přišel deník Právo.

Doporučeno
Severní Korea má vlastní influencerku na YouTube, mladá žena má zřejmě šířit zejména propagandu Severní Korea má vlastní influencerku na YouTube, mladá žena má zřejmě šířit zejména propagandu 29. května 2020 8:34

Šupkův trest je pravomocný. Jeho prohřešky přitom nebyly tak závažné, přitížila mu akorát doba, během níž je provedl. Kradl dvakrát. Nejprve se 3. dubna rozhodl v plzeňském supermarketu Kaufland ukradnout dvě koblihy. O tři dny později chtěl zase pronést z obchodu v Dobřanech 15 kusů čokolád pod mikinou.

Domů
Sdílet
Diskuse