Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2020 15:18
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

Brněnský noční klub Moulin Rouge by měl nahradit nový multifunkční dům

NEWS BRNO
Uložit Uložené

Legendární růžová budova na křižovatce ulic Slovákova a Kounicova nejspíš zmizí.

„Na nároží ulic Slovákova a Kounicova v centru Brna vznikne nový polyfunkční dům o devíti nadzemních podlažích v moderním pojetí,“ slibuje na svých stránkách firma Winning Estate, která zveřejnila své plány s legendárním růžovým podnikem Moulin Rouge. Byznys, jehož ansámbl přitahoval erotiky chtivé zákazníky už od 90. let, tak nejspíš čelí další krizi.

Doporučeno
Konopí rozhodně nevyléčí všechno, říká výzkumník Pavel Kubů. Má ale obrovský dosud nevybádaný potenciál Konopí rozhodně nevyléčí všechno, říká výzkumník Pavel Kubů. Má ale obrovský dosud nevybádaný potenciál 10. června 2020 15:45

Firma Winning Estate prezentovala veřejnosti už konkrétní návrh, jak bude budova vypadat. „Objekt bude rozdělen do tří segmentů – podzemní část stavby bude sloužit jako parkoviště pro rezidenty, jednotky v uliční linii jsou určeny pro obchod a navazující podlaží pak jako rezidenční bydlení,“ uvádí. 

Domů
Sdílet
Diskuse