Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2020 16:43
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Majk Spirit si s námi promluvil o novém albu, Tekashim a taky o drogách v rapu (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Přinášíme ti nový rozhovor. Tentokrát s Majkem Spiritem a Grimasem.

Majk Spirit a DJ Grimaso se společně podepsali pod nové album ARTIST a my ti s oběma autory tohoto projektu nyní přinášíme rozhovor. V něm si kluci s naším moderátorem Vítkem popovídali nejen o nové Speezyho sólovce, ale řeč přišla například také na kontroverzního  rapera Tekashiho nebo tvrdé drogy, které v rapu nahradily marihuanu.

Doporučeno
Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí 12. července 2020 10:49

Zajímavostí je, že původně se mělo jednat o album skupiny H16, vzhledem k různým okolnostem však nakonec padlo rozhodnutí, že projekt bude dalším sólovým albem Majka Spirita a společná deska skupiny přijde až na podzim. Speezy nám taky prozradil, jak mezi svými projekty trávil volno a jak vyplnil zhruba ročník přestávku. Více se už ale dozvíš v samotném videu.

V poslední době jsme ti přinesli hned několik zajímavých rozhovorů, které by ti neměly uniknout. Pustit si můžeš například ten s vítězkou letošního ročníku pěvecké soutěže SuperStar Barborou Piešovou, která nám řekla, co má v plánu udělat s výhrou, zda si už konečně koupila tlumiče nebo jaké ohavné zprávy jí píší anonymové na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse