Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2020 19:06
Čas čtení 0:56
Adam Novosad

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová ukazuje přítele na fotkách z divadla či Vysokých Tater

NEWS
Uložit Uložené

Zuzana Čaputová se na letní dovolenou vydala do Vysokých Tater.

Od května tohoto roku se v kuloárech šeptalo, že slovenská prezidentka Zuzana Čaputová má po svém boku nového partnera. Tyto zprávy se nakonec potvrdily a novým přítelem slovenské hlavy státu se stal Juraj Rizman.

Rizman, který v minulosti působil jako šéf slovenské pobočky Greenpeace, člen občanského sdružení Via Iuris, i jako dlouholetý aktivista, padl prezidentce do oka a po několika týdnech bylo jasné, že nemá smysl vztah skrývat

Doporučeno
Ego: Já jsem nikdy žádné datum neoznámil, nic se neposouvá Ego: Já jsem nikdy žádné datum neoznámil, nic se neposouvá 23. července 2020 7:49


 Zuzana Čaputová proto svého nového partnera začala brát na stále více akcí. Lidem se naskytl pohled na zamilovanou dvojici začátkem července, kdy samotná prezidentka přidala několik fotografií z divadelního představení, na kterém už usměvavý pár seděl u sebe.

Domů
Sdílet
Diskuse