Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2020 9:06
Čas čtení 0:45
Tina Hamarova

Fotbalisté Zenitu Petrohrad vyhráli Ruský pohár. Trofej do půl minuty omylem zničili

SPORT
Uložit Uložené

Fotbalisté Zenitu Petrohrad vybojovali popáté v historii Ruský pohár.

Vítězem Ruského poháru se v sobotu večer stal Zenit Petrohrad. Fotbalisté se z něj radovali asi půl minuty, když někdejší obránce Chelsea Branislav Ivanovič zjevně nezvládl kombinaci emocí a váhy poháru a trofej nechtěně pustil na zem.

Křišťálový pohár byl na první pohled opravdu krásné dílo. Oproti kovovým trofejím má však jednu nevýhodu – když spadne, rozbije se.

Video ukazuje, že pohár se nezničil celý, rozbilo se jen víko. Petrohradští fotbalisté se z incidentu netrápili s pokračovali v bujarých oslavách.

„Chtěli bychom se za to omluvit,“ reagoval klub ve stanovisku. Petrohradský klub slaví zisk titulu po čtyřech letech, celkově se jim podařilo ligu vyhrát popáté v historii.

Zenit ve finále porazil klub Chimki Moskva 1:0. Ve finálovém duelu v Jekatěrinburgu padl jediný gól, který dal těsně před koncem kapitán ruské reprezentace Artur Dzyuba, který proměnil penaltu.

Domů
Sdílet
Diskuse