Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2020 11:30
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda

Vojta Kotek havaroval na motorce a skončil v nemocnici

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Dvaatřicetiletý herec, který se proslavil rolí ve filmu Snowborďáci, skončil v nemocnici v Českých Budějovících.

Na poslední výlet na své motorce Harley-Davidson nebude v dobrém vzpomínat český režisér a herec Vojta Kotek, jelikož se stal v úterý večer součástí nehody, která jej dostala na traumatologické oddělení nemocnice v Českých Budějovicích. Příčina nehody se stále řeší. S informací přišel iDNES.cz.

Doporučeno
Čeští hokejisté se nakazili koronavirem, jejich soupeři ze Slovenska musí do karantény Čeští hokejisté se nakazili koronavirem, jejich soupeři ze Slovenska musí do karantény 29. července 2020 16:01

Nehoda se měla stát na silnici mezi Opřany a Bechyní. Herec údajně není v bezprostředním ohrožení života. „Předběžná škoda činí 75 tisíc korun na motorce typu cruiser,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura iDNES.cz.

Webu iDNES.cz se povedlo získat informace od svědka nehody. Podle něj si řidič motocyklu při předjíždění traktoru nevšiml, že odbočuje, a tak položil svůj Cruiser na bok, aby jej nesrazil. Nebezpečná situace se měla odehrát u obce Stádlec na Táborsku.  

Doporučeno
Takto bude vypadat kokpit prvního čistě elektrického modelu od Škody Takto bude vypadat kokpit prvního čistě elektrického modelu od Škody 29. července 2020 17:42

Vojtěch Kotek je jednou z nejvýraznějších mladých hereckých a i režisérských osob v České republice. Do hereckého světa vplul filmem Snowborďáci z roku 2004, který si získal velkou oblibu fanoušků. Kromě výše zmíněných aktivit se věnuje i moderování a dabingu, hlas propůjčil například filmové postavě Harryho Pottera už ve svých třinácti letech.

Domů
Sdílet
Diskuse