Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2020 v 12:15
Čas čtení 0:30
Adam Smeták

Policie pátrá po dvou 16letých mladících. Šli se koupat do Sázavy a nevrátili se

NEWS
Uložit Uložené

Na místě je i policejní vrtulník.

Na Kutnohorsku u Soběšína policie pátrá po dvou šestnáctiletých chlapcích. Jejich pohřešování bylo nahlášeno kamarády po půlnoci. Poslední informace hovoří o tom, že se šli vykoupat do řeky Sázavy. Na Twitteru to uvedla Policie ČR.

„Naposledy byli viděni, když se šli koupat do řeky Sázavy. Po půlnoci ostatní kamarádi oznámili jejich pohřešování. Od té doby po nich pátráme,“ píší policisté. Na místě zasahují složky IZS a po chlapcích pátrá také policejní vrtulník.

Doporučeno
Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí Jaký je nejrychlejší způsob dopravy po Praze? Stojí pár korun, je zábavný a bez emisí 4. srpna 2020 v 18:00

Pro CNN Prima NEWS mluvčí středočeské policie Petra Potočná upřesnila, že místo pohřešování není u Borotína, jak Policie ČR mylně uvedla na Twitteru, ale Soběšín a nedaleký Masarykův kemp.

O dalším vývoji v pátrání tě budeme informovat.

Domů
Sdílet
Diskuse