Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 18:13
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Propíchl mu gumu, oslepil ho a nakonec vykradl. Vychytralý zloděj si v Brně vytipoval muže, který jel nakupovat

ZAJÍMAVOSTI BRNO
Uložit Uložené

Nekalá praktika stála nakupujícího nemalé jmění.

Obyčejný středeční nákup se pro šestačtyřicetiletého muže, jenž navštívil jedno z nákupních center, stal noční můrou. Vytipoval si jej totiž lstivý zloděj, jenž mu nejprve propíchl pneumatiku, aby jej mohl v momentě, kdy měnil kolo za rezervu, oslepit světlomety vlastního auta a v následném zmatku vykrást. Nakupující tak přišel o hotovost v peněžence a 40 tisíc korun z bankovního účtu.

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23

Svou vychytralou akci uskutečnil zloděj ve středu večer. Když se šestačtyřicetiletý muž, jenž si právě nakoupil v jednom z brněnských obchodních domů, chystal odjet se svým autem pryč, po pár metrech zjistil, že má defekt. Vystoupil tedy z vozidla a jal se jej opravit, aby mohl normálně vyparkovat. 

„Aby se dostal k rezervě, musel vyskládat obsah zavazadlového prostoru. A to byl okamžik, na který zloděj čekal,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka. Jakmile začal muž pracovat na kole, zloděj rozsvítil světlomety na svém autě

Domů
Sdílet
Diskuse