Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 17:25
Čas čtení 1:19
Ondřej Jarůšek

Zápas Karlos Vémola vs. Baba Jaga v říjnu nebude, Teminátor dostane jiného soupeře. S Mikuláškem se pobije zřejmě na konci roku

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Očekávaný zápas čekají další změny.

Chystaný zápas Karlose Vémoly s Vaškem Mikuláškem začíná s trochou nadsázky připomínat zakletý duel Tonyho Fergusona s Khabibem Nurmagomedovem. Stejně jako bitvu těchto hvězd UFC totiž i očekávaný střet rivalů domácí scény provází série nešťastných událostí, kvůli kterým se zápas už poněkolikáté odložil.

Původně jsme zápas měli vidět v září tohoto roku, následně se bitva odložila na říjen a nyní se dozvídáme, že dvířka klece se za českým Terminátorem s Babou Jagou zavřou až v prosinci. Nejnovější odklad ve svém poředu MMA Letem světem to v úterý potvrdil Ondřej Novotný, spolumajitel organizace Oktagon MMA, pod jejíž hlavičkou zápas proběhne.

Doporučeno
Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla 8. července 2020 11:03

Podmínkou zápasu mezi Václavem Mikuláškem a Karlosem Vémolou je to, že proběhne ve střední váze (tedy do 84 kilogramů). Taková byla dohoda a Vašek Mikulášek již předem avizoval, že zápasit bude jen v této domluvené váhové kategorii.

Ondřej Novotný však po schůzce s Karlosem Vémolou oznámil, že Terminátor do říjnového termínu do střední váhy zhubnout nestihne. Vémolovu přípravu výrazně ovlivnila operace kolene a následný boj s novým typem koronaviru, zvládnutí váhového limitu tak pro něj bylo podle všeho nereálné.

Domů
Sdílet
Diskuse