Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2020 13:11
Čas čtení 0:33
Tereza Šnajdrová

Natáčení Show Jana Krause je pozastaveno

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Další díly Show Jana Krause se začnou natáčet až po skončení nouzového stavu.

Televize Prima se rozhodla, že během nouzového stavu se nebudou natáčet další díly Show Jana Krause. Místo premiérových epizod se od tohoto týdne podle serveru Lupa do vysílání nasadí reprízy. Původně sice TV Prima chtěla natáčení nových dílů zachovat, a to bez diváků, nakonec se však rozhodla tvorbu oblíbené zábavné talk show zcela pozastavit.

Doporučeno
VIDEO: Podívej se, jak Adam Vojtěch zazpíval v Show Jana Krause VIDEO: Podívej se, jak Adam Vojtěch zazpíval v Show Jana Krause 8. října 2020 11:19

Natáčení Show Jana Krause 20. října 2020 je přesunuto na 30. března 2021,“ informovala produkce pořadu. Kvůli vládním opatřením se tak natáčení oblíbeného pořadu Show Jana Krause bude muset pozastavit a nové epizody se začnou filmovat až na jaře roku 2021. V prosinci nás však čekají ještě dvě mimořádná představení.

Show Jana Krause nikdy v historii nezaznamenala tak velký výpadek, jaký nastane nyní. Ještě začátkem měsíce pořad běžel jako obvykle, vystoupil v něm dokonce bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, který se po letech opět postavil na podium a zazpíval skladbu My Way od Franka Sinatry.

Domů
Sdílet
Diskuse