Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2020 11:06
Čas čtení 0:37
Vojtěch Vanda

Zemřel bývalý moderátor TV Prima. Podlehl koronaviru

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Informaci zveřejnila televize CNN Prima News.

Zemřel Daniel Kopál, moderátor a kuchař, který byl známý svým účinkováním v pořadu Prima vařečka. O jeho smrti informoval zpravodajský web CNN Prima News. Podle jeho informací byl v posledních dnech v kritickém stavu v nemocnici kvůli onemocnění Covid-19. Bylo mu 49 let

Doporučeno
Hamáček: Školy budou zavřené ještě několik týdnů Hamáček: Školy budou zavřené ještě několik týdnů 27. října 2020 0:32

Na Kopála začali vzpomínat známí na sociálních sítích. Průběh jeho nemoci zaznamenala i nezisková organizace Keltoviny, s níž Kopál dříve spolupracoval. „Dan leží s covidem v kritickém stavu v nemocnici na dýchacím přístroji a prognózy jsou bohužel velmi nejisté,“ stojí v jednom z příspěvků zhruba před týdnem.

Špatná prognóza se nakonec potvrdila. „Velmi moc nás to mrzí. Byla radost s tebou spolupracovat na akcích. Vždy plný úsměvů...,“ uvedla organizace na Facebooku.

Doporučeno
Počet nově nakažených znovu přesáhl 10 tisíc, včera v Česku zemřelo dalších 75 lidí s covidem-19 Počet nově nakažených znovu přesáhl 10 tisíc, včera v Česku zemřelo dalších 75 lidí s covidem-19 27. října 2020 8:00

Jak uvádí CNN Prima News, Kopála mohou lidé znát hlavně z jeho účinkování v televizních pořadech o vaření. Jeho nejznámější výstup proběhl v pořadu Mňam aneb Prima vařečka, který se začal vysílat na začátku nového tisíciletí. Vystupoval v něm s Martinem Zounarem. Stál také u zrodu rádia Faktor.

Domů
Sdílet
Diskuse