Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2020 19:49
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Nejintenzivnější druh orgasmu a šílené světové rekordy. Toto jsi o orgasmech určitě nevěděl

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

V dnešní nejisté době se můžeš spolehnout alespoň na jedno – každé úterý vychází nový díl našeho vztahového podcastu Love is on the air a ani dnešní den není samozřejmě výjimkou. A vzhledem k tomu, že dnes spatřila světlo světa jubilejní 30. epizoda podcastu, si naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach pro posluchače připravila jedno velmi speciální téma, a tím je orgasmus.

Možná tě to překvapí, ale je vysoká pravděpodobnost, že o orgasmech toho víš méně, než si třeba myslíš. Po hodince s Nikitou a Vítkem si však budeš připadat jako odborník. Pohodlně se proto usaď a poslechni si, o jaké pikantnosti a překvapivé informace se naši moderátoři podělili.

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

A co všechno se v dnešní speciální epizodě dozvíš? Tak například o tom, jaké různé fáze orgasmus má a proč je nejintenzivnější při masáži prostaty. Těšit se můžeš také na nejčastější mýty nebo také bláznivé světové rekordy, kterých lidé v této oblasti dosáhli. A samozřejmě toho na tebe čeká ještě mnohem více.

Pokud by sis o orgasmu chtěl přečíst ještě něco navíc, zavítej na náš rozsáhlý článek, kde se právě tomuto tématu podrobně věnujeme. Přečteš si v něm mimo jiné o pohledu skutečných odborníků, kteří vysvětlují, co se při orgasmu v našem těle děje a proč jej prožívají muži častěji než ženy.

No a aby toho nebylo málo, už tento čtvrtek vyjde bonusový díl podcastu, ve kterém dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám, aby se podělili o své vlastní příběhy na toto téma. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse