Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2020 19:28
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Dorian v klipu leží v krvi na zemi. Youtuber podpálil mercedes za 5 milionů

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl Freshnews.

Hudba, móda, kinematografie i společenské události. Na novinky z těchto a dalších oblastí se můžeš těšit v našich nových Freshnews, v nichž je jako obvykle o nálož zajímavých zpráv z posledních dní postaráno. Dnešní epizodou tě provede naše moderátorka Kateř, tak se pohodlně usaď a užij si nový díl.

Doporučeno
Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi 24. října 2020 8:45

Začneme novým klipem Doriana, který vyšel v rámci projektu Jana Stracha s názvem Most Wanted. Raper v textu popisuje změny emocí či význam štěstí. Říká i to, že více než v rodině se další roky vidí v rapu. Diváků se naskytne také záběr na Doriana, jak zkrvavený leží venku na zemi.

Na své si přijdou i příznivci módy. Letos totiž své 60. výročí oslavuje kultovní značka Dr. Martens. Tu si během let zamilovali lidé ze všech společenských skupin a aktuální jsou v těchto dnech i kvůli podzimnímu počasí, do kterého se tato obuv skvěle hodí. Pokud ji ve svém botníku nemáš, urychleně to naprav.

Doporučeno
Nejintenzivnější druh orgasmu a šílené světové rekordy. Toto jsi o orgasmech určitě nevěděl Nejintenzivnější druh orgasmu a šílené světové rekordy. Toto jsi o orgasmech určitě nevěděl 27. října 2020 19:49

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Třeba o youtuberovi, který podpálil luxusní mercedes za miliony korun, o novém paranormálním seriálu, ale v neposlední řadě také o muži, který ve funkci ministra zdravotnictví nahradí Romana Prymulu. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse