Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2020 16:15
Čas čtení 0:53
Tereza Šnajdrová

Prima zařadí do vysílání reality show Milionář mezi námi. Českým boháčům ukáže, jak žijí chudí

NEWS KAREL JANEČEK
Uložit Uložené

Začít vysílat by se měla na konci listopadu a účast v ní potvrdilo již sedm českých milionářů, kteří budou pomáhat neziskovým organizacím.

Milionář mezi námi vznikl na formátu americké reality show The Secret Milionaire a vysílat se začne ve středu 25. listopadu od 20:15 hodin. Vystoupí v něm sedm českých milionářů včetně Karla Janečka, zakladatele značky Vasky Václava Staňka nebo třeba podnikatelky Petry Plemlové. Magazín Mediaguru uvedl, že čeští milionáři v sedmi dílech rozdají téměř 4 miliony korun a také několik darů.

Doporučeno
Svatba na první pohled: První problémy v ráji, Natálie svého chotě poslala spát ven Svatba na první pohled: První problémy v ráji, Natálie svého chotě poslala spát ven 5. listopadu 2020 12:44

Účastníci pořadu na týden změní svůj život a s 550 korunami se rozjedou do sedmi českých měst, kde budou pomáhat neziskovým organizacím. Poznají tak životy zdravotně či sociálně znevýhodněných a na konci své utajené mise věnují statisíce korun těm, kteří to podle nich nejvíce potřebují.

Zpět
Sdílet
Diskuse