Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. listopadu 2020 7:26
Čas čtení 0:43
Daniel Mikolášik

Známý boxer u soudu tvrdil, že na účtu má jen 13 dolarů. Prozradila ho fotka na Instagramu, nyní je ve vězení

SPORT
Uložit Uložené

Za mřížemi bude do té doby, dokud nepředloží skutečný stav svého účtu.

Známý americký boxer a mistr světa čtyř divizí Adrien Broner má na krku vážný problém. Celé to začalo tím, že měl zaplatit odškodné 830 tisíc dolarů za sexuální napadení ženy v klubu v Clevelandu z roku 2018.

Jak informuje ESPN, termíny splatnosti však nedodržel a vymluvil se na to, že má na účtu jen 13 dolarů a 65 centů. Na Instagramu se však před pár dny chlubil videem, na kterém měl na stole rozprostřené bankovky v hodnotě několika desítek tisíc dolarů. V popisu videa uvedl, že na stole má přesně 100 000 dolarů.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Soudkyně Nancy Margaret Russo ho proto poslala do vazby. Pobyt za mřížemi je podmíněn předložením skutečného stavu svého účtu advokátce oběti. „Pan Broner neustále porušuje každý příkaz uložený soudem. Hra však skončila,“ uvedla soudkyně. Podle jejích slov totiž boxer permanentně pohrdá soudem.

Bronerův argument je, že nejde o jeho peníze, ale údajně mu je měli poskytnout přátelé. Soudkyni požádal, zda by částku nemohl zaplatit až po svém lednovém zápase, kdy by se prý měl dostat k penězům. Soud však jeho požadavek odmítl.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Adrien AB Broner (@adrienbroner),

Domů
Sdílet
Diskuse