Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2020 14:52
Čas čtení 1:08
Ondřej Jarůšek

Daniel Hůlka vrátil Zemanovi státní vyznamenání. Hrad neměl zájem o osobní převzetí, zpěvák proto medaili poslal poštou

NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Zpěvák se s lidmi na sociálních sítích podělil o podrobnosti ohledně vrácení státního vyznamenání.

Daniel Hůlka vrátil prezidentu republiky Miloši Zemanovi své státní vyznamenání. Zpěvák o tom informoval v dnešním příspěvku na své oficiální stránce na Facebooku. Dle svých slov chtěl nejprve vyznamenání vrátit osobně, to mu ale nebylo umožněno. Medaili za zásluhy I. stupně proto na Hrad poslal poštou.

Doporučeno
Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání 13. října 2020 10:13

„Prostřednictvím Kanceláře prezidenta republiky mi bylo sděleno, že nemají zájem přijmout ode mě vyznamenání osobně. Kancléř Vratislav Mynář mě telefonicky informoval, že vyznamenání ode mě nikdo nepřevezme a požádal mě, abych ho zaslal poštou. Ve středu 11. 11. 2020 jsem tak tedy učinil.

Vyznamenání jsem odeslal z pošty v domovských Jevanech za přítomnosti dvou svědků, pana Pavla Šebka a pana JUDr. Miroslava Štorkána. Vyznamenání bylo pojištěno a odesláno jako cenné psaní, Česká pošta mě již informovala o tom, že zásilka byla doručena. Teď čekám na doručení potvrzení o vrácení státního vyznamenání,“ píše Hůlka na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse