Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2020 15:11
Čas čtení 0:37
Tereza Šnajdrová

Na Vsetínsku srazil a následně bodl svého známého, hrozí mu 20 let vězení

NEWS
Uložit Uložené

K tragickému činu došlo v úterý večer, kdy obviněný svého známého nejprve přejel a následně bodl.

V úterý ráno 45letý muž vyrazil v autě za svým známým, který na kole mířil do Ratiboř a chtěl si s ním vyříkat předchozí konflikt. Obviněný pak pravděpodobně pod vlivem pervitinu cyklistu srazil a následně bodl. Za vraždu mu nyní hrozí až dvacet let vězení.

Doporučeno
Řezné rány, bodná zranění, spolykané jehly, oběšené tělo, ale krev nikde. Záhadná smrt Jitky z Kostelce nad Orlicí Řezné rány, bodná zranění, spolykané jehly, oběšené tělo, ale krev nikde. Záhadná smrt Jitky z Kostelce nad Orlicí 17. října 2020 8:26

Když muže na kole dojel, úmyslně do něj narazil, přičemž poškozený spadl na zem. Řidič vystoupil z auta, přistoupil k ležícímu muži a několikrát ho udeřil do obličeje a hlavy a následně ho nožem přineseným z auta bodl,“ okomentovala vraždu mluvčí policie Lenka Javorková.

Po napadení se útočník vrátil do auta, na oběť najel a z místa činu utekl. Aby se lépe schoval, vyzul si po cestě boty, svlékl oblečení a vše ukryl pod kámen v řece. Policie byla nucena do pátrací akce povolat vrtulník a pomohli také místní občané a rozhlas. Útočník pod vlivem pervitinu byl nakonec dopaden, a protože byl již v minulosti trestán za násilnou trestnou činnost, hrozí mu nyní až 20 let vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse