Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2021 16:41
Čas čtení 1:06
Vojtěch Vanda

Antigenních testů bylo v Česku provedeno již 830 tisíc. Ministerstvo začalo uveřejňovat jejich přehled

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Nově bude zveřejňována i statistika provedených antigenních testů, abys byl informován ještě o trochu lépe.

Do koronavirových statistik na stránkách ministerstva zdravotnictví přibyla nová statistika. Nově si návštěvník webu bude moci zkontrolovat kromě počtu i druhy testů, které byly provedeny. Statistici je totiž rozdělili, a oba druhy, tedy PCR test a antigenní test, počítají zvlášť, přičemž antigenní test dostal vlastní kolonku. Ministerstvo dále slibuje, že tato statistika bude podrobnější.

Doporučeno
Česko je znovu nejhorší na světě. V rámci koronavirové statistiky má nejvíce nově nakažených na milion obyvatel Česko je znovu nejhorší na světě. V rámci koronavirové statistiky má nejvíce nově nakažených na milion obyvatel 4. ledna 2021 13:13

Koronavirová statistika ministerstva zdravotnictví dostala nové číslo. Vývojový tým webu přidal k pondělí 4. ledna přehled antigenních testů, které byly v Česku provedeny. Jak číslo ukazuje, za celou dobu pandemie jich bylo už 829 661. Modrý obdélník dále obsahuje i konečný počet provedených antigenních testů k minulému dni. V neděli 3. ledna se využilo  11 364 testů.

Domů
Sdílet
Diskuse