Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. ledna 2021 14:44
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Víme, o čem bude seriálový Pán prstenů a jaké postavy v něm uvidíme

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Amazon odhalil oficiální informace o připravovaném seriálovém Pánovi prstenů.

TheOneRing.net přináší oficiální synopsi pro seriálového Pána prstenů (zatím nevíme, jak se bude televizní projekt jmenovat). 

Děj se zaměří na Second Age (Druhý věk) v historii Středozemě. Epické drama se odehrává tisíce let před Hobitem a Pánem prstenů a divákům ukáže éru, v níž vznikaly velké mocnosti, království zažila velkou slávu, ale i úpadek. Zaměří se i na netradiční hrdiny a záporákem bude největší padouch, jakého kdy Tolkien (tvůrce světa a knih) vytvořil.

Doporučeno
Těchto 10 seriálů se nám v roce 2020 líbilo nejvíce. Co bylo ještě lepší než The Queen's Gambit? Těchto 10 seriálů se nám v roce 2020 líbilo nejvíce. Co bylo ještě lepší než The Queen's Gambit? 2. ledna 2021 9:39

Seriál začne v provizorní době míru a budeme v něm sledovat nové, ale i známé hrdiny a postavy, které se budou muset připravit na nástup zla. Těšit se můžeš na Mlhavé hory, hlavní město elfů Lindon či ostrovní království Númenor.

Domů
Sdílet
Diskuse