Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 14:01
Čas čtení 0:34
Tereza Šnajdrová

Muž v Brně držel rukojmí, vyhrožoval jejich zabitím

NEWS BRNO
Uložit Uložené

Sedmatřicetiletý muž zadržoval v bytě jeho majitelku a matku se dvěma dětmi.

Dramatické odpoledne zažili ve středu policisté v Brně, kteří řešili násilníka, jenž v bytě držel rukojmí a hrozil jejich zabitím. Sedmatřicetiletý muž sám telefonicky kontaktoval Policii ČR a seznámil ji se svým plánem, v němž nechyběly ani vyhrůžky týkající se zabití rukojmích. Mezi nimi byla pětašedesátiletá majitelka bytu s další ženou a jejími dvěma dětmi.

Doporučeno
V Česku bylo proti koronaviru první dávkou očkováno přes 150 000 lidí, registrační systém čekají změny V Česku bylo proti koronaviru první dávkou očkováno přes 150 000 lidí, registrační systém čekají změny 21. ledna 2021 8:40

Násilník požadoval příjezd televizního štábu a rozhovor s redaktorem, nakonec však naštěstí začal komunikovat s tísňovou linkou a vyjednávačem. „Výsledkem více než devadesátiminutového poměrně emotivního vyjednávání bylo propuštění šestiletého chlapce a o tři roky mladší holčičky. Na další pokusy o vyjednávání už ale muž patřičně nereagoval,“ okomentoval případ mluvčí policie Bohumil Malášek.

Domů
Sdílet
Diskuse