Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 18:54
Čas čtení 0:33
Tereza Šnajdrová

Řidička Porsche při couvání vjela do potoka. Způsobila škodu za 150 tisíc korun

NEWS
Uložit Uložené

Dvaatřicetiletá řidička nezvládla couvání v Peci pod Sněžkou.

Dvaatřicetiletá řidička v neděli v podvečer nezvládla couvání a se svým Porsche sjela do potoka v Peci pod Sněžkou. Žena se podle Policie ČR za volantem nechovala zodpovědně a po zařazení zpátečky přejela komunikaci a nacouvala přímo do koryta Zeleného potoka. Její spolujezdec byl lehce zraněn a mladé řidičce vznikla na automobilu škoda 150 tisíc korun.

Doporučeno
Noční mejdan v Teplicích: Kmotr Benda, gólman Hnilička, Šlégr či Paroubek porušili snad všechna opatření Noční mejdan v Teplicích: Kmotr Benda, gólman Hnilička, Šlégr či Paroubek porušili snad všechna opatření 25. ledna 2021 12:12

K dopravní nehodě dle dosud zjištěných skutečností došlo tím způsobem, že se žena za volantem nechovala ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožovala život a zdraví ostatních, přičemž při couvání přejela komunikaci a poté sjela do koryta Zeleného potoka,“ uvedla mluvčí policie Šárka Pižlová.

Domů
Sdílet
Diskuse