Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2021 13:17
Čas čtení 1:15
Dominik Vetrák

Falcon a Winter Soldier bojují se starými i novými nepřáteli. Nový marvelácký seriál bude akční blockbuster

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Falcon and the Winter Soldier je nový seriál od Marvelu, který na Disney+ startuje už 19. března.

Dva týdny po konci WandaVision, tedy 19. března, se začne vysílat další marvelácký seriál. Jmenuje se Falcon and the Winter Soldier a jak již název napovídá, jeho centrem budou Sam (Falcon) a Bucky (Winter Soldier).

Seriál se zaměří na události po Avengers: Endgame, kdy se bude muset svět smířit s tím, že ho už nechrání Captain America ani Iron Man. Právě Falcon měl po Capovi zdědit slavný štít a převzít jeho roli.

Doporučeno
WandaVision právě změnila celý svět Marvelu. Poslední epizoda tě posadí na zadek WandaVision právě změnila celý svět Marvelu. Poslední epizoda tě posadí na zadek 6. února 2021 13:49

Tímto hrdinou se však nestane ze dne na den, což zachytí i blížící se minisérie na Disney+. Jak Falcon, tak i Winter Soldier budou muset trénovat a zlepšit své vztahy na bojišti i mimo něj. Nebezpečí číhá ve světě Marvelu na každém kroku, čehož důkazem je návrat Barona Zema (Daniel Bruhl), záporáka z Captain America: Civil War.

Domů
Sdílet
Diskuse