Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2021 9:18
Čas čtení 0:43
Adam Smeták

Vražda v Kuníně: Syn měl zabít mačetou vlastní matku

Vražda v Kuníně: Syn měl zabít mačetou vlastní matku
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

V případu z Novojičínská zatím nepadlo obvinění. Policie je skoupá na informace, ale podle svědků byly motivem vraždy rodinné spory.

Od soboty probíhá vyšetřování násilné smrti ženy v Kuníně na Novojičínsku. Podle tamní televize Polar měl osmatřicetiletý muž zaútočit mačetou na vlastní matku. Podezřelého již policie zadržela. Motiv činu a jeho okolnosti jsou momentálně předmětem vyšetřování. Obvinění zatím nepadlo.  Na případ je uvaleno embargo a policie zatím nechce zveřejňovat konkrétní informace.

„Kriminalisté prověřují násilný trestný čin, při kterém dnes došlo k úmrtí ženy v domě na Novojičínsku. V této souvislosti jsme zadrželi jednu osobu. Krajští kriminalisté provádí procesní úkony, ohledání místa činu a zajišťují stopy, které budou vyhodnocovat,“ uvedla mluvčí moravskoslezské policie bez dalších podrobností k případu. 

Doporučeno
Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha 31. března 2021 8:05
Domů
Sdílet
Diskuse