Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2021 11:47
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda

Napadení slavisty Kúdely již vyšetřuje skotská policie

Napadení slavisty Kúdely již vyšetřuje skotská policie
Zdroj: Ian MacNicol/Getty Images
NEWS SK SLAVIA PRAHA
Uložit Uložené

Slavia Praha podala trestní oznámení kvůli napadení obránce Ondřeje Kúdely v útrobách stadionu Rangers FC.

Skotská policie potvrdila, že se již zabývá trestním oznámením Slavie Praha. Český klub podal toto oznámení kvůli incidentu po čtvrtečním zápasu osmifinále Evropské ligy s Rangers FC, kde v útrobách Ibrox Parku mělo dojít k napadení obránce Ondřeje Kúdely domácím hráčem Glenem Kamarou. Informuje The Scottish Sun.

Doporučeno
Fotbaloví hooligans rasisticky uráží Glena Kamaru, který zbil hráče Slavie Praha Fotbaloví hooligans rasisticky uráží Glena Kamaru, který zbil hráče Slavie Praha 20. března 2021 8:39

„Obdrželi jsme trestní oznámení o napadení, které následovalo po čtvrtečním utkání mezi Rangers a Slavií. Policie je v kontaktu s oběma týmy. Vyšetřování probíhá,“ sdělila mluvčí Police Scotland Rebecca Williamsová. Policie jedná na popud Slavie, která podala trestní oznámení prostřednictvím velvyslanectví v Británii až den poté, co útok proběhl.

Domů
Sdílet
Diskuse