Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2021 19:49
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

Kam jel Kellner lyžovat? Týdenní pobyt v luxusním středisku na Aljašce stojí 15 tisíc dolarů

Kam jel Kellner lyžovat? Týdenní pobyt v luxusním středisku na Aljašce stojí 15 tisíc dolarů
Zdroj: Lance King/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Tordrillo Mountain Lodge je rájem pro všechny, kteří milují luxus a přírodu

Nádherná příroda, zasněžené svahy, ale také luxus, který vyhoví i těm nejvyšším standardům. Tento popisek přesně vystihuje prostředí areálu Tordrillo Mountain Lodge na Aljašce, kam vycestoval zakladatel skupiny PPF Petr Kellner. Český miliardář byl podle webu iROZHLAS.cz častým návštěvníkem rezortu, jehož jedna z předností, tzv. heliskiing, se mu stal osudným.

Doporučeno
Toto je vše, co zatím víme o pádu helikoptéry Petra Kellnera na Aljašce Toto je vše, co zatím víme o pádu helikoptéry Petra Kellnera na Aljašce 29. března 2021 9:03

Horské středisko založili tři společníci: bývalý americký sjezdař Tommy Moe, rybář Mike Rheam a jedna z nejznámějších osobností a průkopník spojení helikoptéry a lyží Mike Overcast v roce 2004. Divoká příroda a sníh bylo něco, co Kellnera očividně přitahoval, a tak byl na Aljašce častým a vítaným hostem.

Domů
Sdílet
Diskuse