Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2021 13:37
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Toto je e-památník obětem pandemie koronaviru. Vzpomínku na blízkého můžeš přidat i ty

Toto je e-památník obětem pandemie koronaviru. Vzpomínku na blízkého můžeš přidat i ty
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Internetové stránky lidem umožní sdílet stesk, smutek a vzpomínku na své blízké.

Za Iniciativou Sníh stojí hned několik českých i zahraničních odborníků zabývajících se průběhem a dopady pandemie koronaviru, která již více než rok sužuje celý svět. Pamatnikpandemie.cz je internetová stránka, která lidem umožní sdílet stesk, smutek a vzpomínku na své blízké. Pokud jsi i ty přišel o někoho blízkého, nyní se můžeš podělit o vzpomínku na něj.

Doporučeno
Kdo je Petr Arenberger: Nový ministr zdravotnictví je příznivcem očkování Sputnikem V Kdo je Petr Arenberger: Nový ministr zdravotnictví je příznivcem očkování Sputnikem V 7. dubna 2021 11:51

E-památník obětí pandemie symbolicky představuje počet zemřelých v každém jednotlivém dni i časový interval připadající na jednotlivá úmrtí, ale ukazuje i konkrétní, lidský rozměr této stále ještě probíhající tragédie. Postupně přibývají vzpomínky na jednotlivé oběti pandemie, na jejich nezaměnitelné osudy,“ uvedl člen Iniciativy Sníh Jan Eret.

Domů
Sdílet
Diskuse