Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2021 17:27
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Zeman se nechal poprvé vyfotit na vozíku. Přijal na něm i nového slovenského premiéra

Zeman se nechal poprvé vyfotit na vozíku. Přijal na něm i nového slovenského premiéra
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident Miloš Zeman nevidí na vozíku nic špatného.

Prezident Miloš Zeman se poprvé veřejně ukázal při pracovních schůzkách na vozíku. Ve čtvrtek přijal na kolečkovém křesle nového slovenského premiéra Eduarda Hegera, a také adepta na ministra zahraničních věcí Jakuba Kulhánka (ČSSD). Dokonce se u schůzek nechal vyfotografovat, fotografii sdílel na Twitter prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Doporučeno
Soud rozhodl, že Pražský hrad byl pro lidi uzavřen neprávem. Organizace Kverulant tam nyní chystá akci Soud rozhodl, že Pražský hrad byl pro lidi uzavřen neprávem. Organizace Kverulant tam nyní chystá akci 16. dubna 2021 16:00

Se svým vozíkem se poprvé Zeman svěřil Blesku.cz, když v rozhovoru zmínil, že už tak funguje nějakou dobu, a že je to pohodlné. O jeho zdravotním stavu se naposledy spekulovalo při jmenování nového ministra zdravotnictví Petra Arenberga (za ANO). Při příchodu prezidenta Hrad apeloval na to, aby novináři nenatáčeli.

Domů
Sdílet
Diskuse