Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2021 8:15
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

DJ Khaled je ústřední postavou každého vlastního klipu, i když má po boku největší hvězdy

DJ Khaled je ústřední postavou každého vlastního klipu, i když má po boku největší hvězdy
Zdroj: Flickr/Walt Disney Television/volně k užití
HUDBA
Uložit Uložené

Nejznámější hudební manažer DJ Khaled vydává videoklip k zatím největšímu hitu, pokud nepočítáme skladby s Drizzym, které se mezi fanoušky dostaly předčasně.

DJ Khaled je světovým fenoménem zejména díky pozici, kterou si v americkém hudebním průmyslu vybudoval. I když není hudebníkem a ve skutečnosti ani DJem, díky svým kontaktům a vizi dokázal vybudovat značku, se kterou se chtějí spojovat i ti nejlepší.

Nedávno spatřil světlo světa jeho nejnovější producentský projekt s příznačným názvem Khaled Khaled, na který si zavolal hvězdy jako Lil Wayne, Cardi B, Migos, H.E.R., Post Malone, Justin Bieber, JAY-Z, Drake nebo Justin Timberlake.

Doporučeno
Sexismus je problém i v českém rapu. Proč rapeři tak často ponižují ženy a objektivizují je? Sexismus je problém i v českém rapu. Proč rapeři tak často ponižují ženy a objektivizují je? 18. května 2021 16:30

I přesto, že jde o nejžádanější hudebníky na planetě, DJ Khaled má vždy správný recept na to, jak je ve videoklipech zastínit. Ty se standardně točí právě kolem autora skladeb, který raperům i zpěvákům doplňuje do textů adliby, tedy doplňující fráze v pozadí písní.

Domů
Sdílet
Diskuse