Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2021 21:20
Čas čtení 0:46
Katarína Danková

Pouzdro na Airpody za 57 tisíc korun. Chanel nabízí luxus pro oblíbená sluchátka

Pouzdro na Airpody za 57 tisíc korun. Chanel nabízí luxus pro oblíbená sluchátka
Zdroj: Chanel
MÓDA
Uložit Uložené

Náhrdelník a pouzdra na Airpody v různých provedeních a v zajímavém rozpětí cen. Luxusní značka Chanel jde s dobou a inovuje své módní doplňky.

Dopřej svým sluchátkům luxus v podobě obalů na Airpody značky Chanel. Francouzský módní dům kromě pouzder aktuálně nabízí i řetízek či náhrdelník na značkové „špunty do uší“. To vše v cenovém rozpětí od 1 650 do 2 675 amerických dolarů (zhruba 35 – 57 tisíc korun).

Koncem minulého roku značka Chanel na přehlídce kolekce podzim/zima 2021 předvedla tradičně elegantní „chanelovské“ siluety s nejrůznějšími módními doplňky. Právě na této přehlídce se objevila malá ozdobná pouzdérka na šíjích modelek. Nešlo o nic jiného než výše zmíněné obaly na Airpody.

Doporučeno
Primark v Praze má otevřeno. Zákazníci ve frontě přes polovinu Václavského náměstí čekají i více než hodinu a půl (Fotoreportáž) Primark v Praze má otevřeno. Zákazníci ve frontě přes polovinu Václavského náměstí čekají i více než hodinu a půl (Fotoreportáž) 17. června 2021 12:02
Domů
Sdílet
Diskuse