Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2021 12:02
Čas čtení 1:24
Tereza Šnajdrová

Primark v Praze má otevřeno. Zákazníci ve frontě přes polovinu Václavského náměstí čekají i více než hodinu a půl (Fotoreportáž)

Primark v Praze má otevřeno. Zákazníci ve frontě přes polovinu Václavského náměstí čekají i více než hodinu a půl (Fotoreportáž)
Zdroj: Adam Smeták/REFRESHER
MÓDA
Uložit Uložené

Oblíbený módní řetězec nabízející levné zboží ve čtvrtek otevřel první českou pobočku.

Milovníci levného oblečení se konečně dočkali. Irský módní řetězec, který nabízí nejen trendy kousky, ale především levné zboží, ve čtvrtek ráno otevřel svoji první pobočku v Praze. Jedná se o doposud nejnovější prodejnu Primarku, která se rozkládá na třech patrech a má celkovou rozlohu 4 600 m2. Na otevíračku vyrazily stovky lidí, kteří ve frontě sahající až na vrchol Václavského náměstí čekají i více než hodinu a půl.

Doporučeno
Při změně pohlaví musíte podstoupit spoustu ponižujících vyšetření, říká šéfka Mladého pirátstva Georgia Hejduková (Rozhovor) Při změně pohlaví musíte podstoupit spoustu ponižujících vyšetření, říká šéfka Mladého pirátstva Georgia Hejduková (Rozhovor) 16. června 2021 14:03
Domů
Sdílet
Diskuse