Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2021 9:28
Čas čtení 1:36
Daniel Mikolášik

Britney Spears zveřejnila polonahou fotku, fanoušci však nevěří, že to je ona. Zpěvačka jim poslala ostrý vzkaz

Britney Spears zveřejnila polonahou fotku, fanoušci však nevěří, že to je ona. Zpěvačka jim poslala ostrý vzkaz
Zdroj: Wikimedia/hnkkk/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Někteří její polonahou fotku na Instagramu považují za jakési volání o pomoc.

Britney Spears je i přes údajné psychické problémy a aktuální soudní spor mezi ní a jejím otcem Jamiem, který má již 13 let kontrolu nad jejím životem i financemi, mimořádně aktivní na sociálních sítích. Na jedné ze svých nejnovějších fotek se dokonce svlékla a vyfotila se zezadu svlečená, upozornil portál Unilad.

Na fotografii se nachází na rohu napuštěné vany a na sobě má jen otočený náhrdelník ve tvaru srdce s křídly. K fotce nenapsala žádný popis, přidala jen tři emotikony bot na balet. Opět se tedy vynořují spekulace ze strany fanoušků, kteří to považují za jakési volání o pomoc.

Doporučeno
Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec 9. července 2021 11:42

Fotografii, která má aktuálně již téměř 2,3 milionu lajků, jí komentovaly i hvězdy jako Paris Hilton a Josh Helfgott, kterým se její příspěvek velmi líbil. Kromě nich se však pod příspěvkem ozývaly i hlasy fanoušků, kteří ho komentovali známým hashtagem #FreeBritney.

Někteří z nich si všimli, že někdejší popové hvězdě chybí tetování: víla, kterou má na zádech, a hebrejský nápis na krku. Jelikož osobě na fotografii není vidět do obličeje, někteří si myslí, že nejde o Britney a že někdo má kontrolu i nad jejím instagramovým profilem. Její oficiální účet se k tomu po pár hodinách vyjádřil.

Domů
Sdílet
Diskuse