Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. srpna 2021 11:29
Čas čtení 1:47
Vojtěch Vanda

Přehled: Podívej se, kdy soutěží čeští sportovci a co nám poslední týden olympiády přinese

Přehled: Podívej se, kdy soutěží čeští sportovci a co nám poslední týden olympiády přinese
Zdroj: Český olympijský tým
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Letní olympijské hry jdou do finiše. Kdo může českým barvám ještě přinést olympijskou medaili?

Letní olympijské hry v Tokiu spějí do finiše. Před posledním týdnem dokázala česká výprava posbírat již osm olympijských medailí, což znamená, že by mohla zaútočit na rekordní zisk jedenácti cenných kovů z olympiády v Atlantě v roce 1996. Do akce se navíc ještě stále nedostal sportovní lezec Adam Ondra, od nějž se očekává, že by v nové disciplíně mohl mířit na metu nejvyšší. Pojďme si tedy ukázat, kdo a kdy se ještě na startu objeví.

Nebude to ale jen Ondra, od koho se budou očekávat úspěchy. Přestože vyhlásila pouhou účast na olympiádě za úspěch, oštěpařka Barbora Špotáková bude přeci jen obhajovat bronzovou medaili z Ria. Čtyřicetiletá veteránka tak bude dalším žhavým želízkem v ohni. Dalším obhájcem z Ria, který se ještě nepředstavil, bude Josef Dostál na startu v disciplíně rychlostní kanoistika K1 na jeden kilometr, v níž před čtyřmi lety získal stříbro, jež by letos rád ještě o stupínek vylepšil.

Domů
Sdílet
Diskuse