Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. srpna 2021 19:42
Čas čtení 0:28
Vojtěch Vanda

Mapa kriminality: Zjisti, kde a kolik trestných činů se stalo ve tvé obci. Nyní můžeš obce porovnat i mezi sebou

Mapa kriminality: Zjisti, kde a kolik trestných činů se stalo ve tvé obci. Nyní můžeš obce porovnat i mezi sebou
Zdroj: Otevřená společnost/volně k dispozici
NEWS
Uložit Uložené

Projekt Otevřené společnosti dal dohromady mapu kriminality, v níž si můžeš například porovnat kriminalitu v jednotlivých městech republiky mezi sebou.

Zajímá tě, jak je na tom tvé město s kriminalitou? Minulý rok jsme ti představovali mapu kriminality, kterou dalo dohromady ministerstvo vnitra společně s policií. Existuje ale i mapa, ve které si můžeš kriminalitu dvou různých míst v republice i porovnat. Mapa je dílem neziskové organizace Otevřená společnost a jejich dílo je veřejně přístupné on-line.

Doporučeno
Zajímá tě, kolik trestných činů se stalo ve tvé obci? Policie zveřejnila mapu kriminality Zajímá tě, kolik trestných činů se stalo ve tvé obci? Policie zveřejnila mapu kriminality 1. prosince 2020 12:01

Tato mapa shromažďuje policejní statistiky o trestných činnostech, které jsou volně k užití, a vkládá je do své interaktivní mapy. Ta, na rozdíl od policejní mapy kriminality, dokáže srovnávat mezi sebou města a obce na území České republiky.

Vyhledávání lze filtrovat nejen podle místa, ale také podle typu trestných činů, indexu kriminality nebo způsobených škod. Nejlepší vychytávkou je již zmíněné porovnání kriminality v jednotlivých městech. 

Domů
Sdílet
Diskuse