Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2021 9:00
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Česko má další medaili! Aleš Kisý získal bronz ve vrhu koulí

Česko má další medaili! Aleš Kisý získal bronz ve vrhu koulí
Zdroj: Paralympijský tým ČR
SPORT LETNÍ PARALYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Aleš Kisý domů přiveze bronz.

Česká výprava slaví další úspěch na paralympijských hrách v Tokiu. O zisk další medaile pro Českou republiku se postaral atlet Aleš Kisý, který získal bronzovou medaili za třetí místo ve vrhu koulí. Stříbro kolem krku pověsil Íránec Alireza Mokhtari Hemami a zlato vyhrál Elvin Astanov z Ázerbájdžánu.

V sobotu na paralympijských hrách uspěli také lukostřelci David Drahonínský a Šárka Musilová, kteří v soutěži smíšených dvojic vybojovali stříbrnou medaili

V našem nedávném rozhovoru s Davidem Drahonínským se můžeš dočíst nejen o jeho úspěšné sportovní kariéře, ale i o tom, jak kvůli náměsíčnosti skončil na vozíku.

„Byl jsem náměsíčný a vypadl jsem ze třetího patra v paneláku, kde jsme bydleli, a zlomil jsem si poslední krční obratel. Následkem bylo ochrnutí a zhruba osm měsíců jsem musel strávit v nemocnici, než jsem se dostal domů už na tom módním doplňku se čtyřmi kolečky,“ řekl nám.

Doporučeno
Náměsíčnost posadila Davida Drahonínského na vozík. Dnes je nejúspěšnějším paralympionikem v lukostřelbě (Rozhovor) Náměsíčnost posadila Davida Drahonínského na vozík. Dnes je nejúspěšnějším paralympionikem v lukostřelbě (Rozhovor) 24. srpna 2021 14:30
Domů
Sdílet
Diskuse