Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2021 21:44
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

What If? vyvrcholí spojením hrdinov z iných dimenzií. Uvidíme aj mladého Thora, Gamoru či Killmongera

What If? vyvrcholí spojením hrdinov z iných dimenzií. Uvidíme aj mladého Thora, Gamoru či Killmongera
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový trailer ukazuje budúce epizódy a očakávanú tímovku.

What If? má za sebou 5 epizód a do konca ostávajú už len 4. Už o pár hodín odpremiéruje 6. diel s hrdinským Killmongerom, ktorý zachráni Tonyho Starka pred únosom z prvého dielu a tak možno zabráni vzniku Iron Mana.

Čo však uvidíme v ďalších 3 epizódach? V jednej z nich sa predstaví mladý Thor s Doctorom Strangeom a uvidíme aj Gamoru v špeciálnom brnení.

Doporučeno
Endgame, Civil War, Iron Man a Thor. Které marvelácké filmy jsou nejlepší a na které bychom nejraději zapomněli? Endgame, Civil War, Iron Man a Thor. Které marvelácké filmy jsou nejlepší a na které bychom nejraději zapomněli? 14. září 2021 17:30

Nakoniec by sme si mali užiť aj spojenie viacerých hrdinov z rôznych dimenzií Multiverse v jeden tím, ktorý sa postaví veľkej hrozbe (pravdepodobne to bude Ego v podaní Kurta Russella).

Spojí ich zrejme Uatu, The Watcher, ktorý sleduje všetky alternatívne dimenzie, ale odmieta zasahovať do ich diania, a to aj v prípade, keď Doctor Strange zničil celý vesmír kvôli svojej milovanej. Vzhľadom na to si je ťažké predstaviť, že by The Watcher zasiahol do diania, takže sa postavy môžu spojiť aj inak, aj keď sa skôr spoliehame na pomoc od Watchera. 

Domů
Sdílet
Diskuse