Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2021 16:05
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Michael Schumacher před osudnou nehodou přemýšlel, že raději pojede do Dubaje, prozrazuje nový dokument

Michael Schumacher před osudnou nehodou přemýšlel, že raději pojede do Dubaje, prozrazuje nový dokument
Zdroj: Netflix
SPORT
Uložit Uložené

V dokumentu od Netflixu prozradila manželka mnohonásobného vítěze Formule 1, že k osudnému silvestrovskému lyžování v roce 2013 dojít nemuselo.

Za sněhem, nebo do Dubaje? Michael Schumacher neměl na konci roku 2013, rok po konci mimořádně úspěšné kariéry ve Formuli 1, jasno, kde stráví s rodinou Silvestra. Nepříznivé podmínky donutily závodníka, jenž miloval extrémní sporty, k tomu, aby uvažoval o odložení lyžování ve francouzském Méribelu a přemýšlel o oslavě konce roku ve slunné Dubaji.

Nakonec se ale rozhodl pro sníh, což mu změnilo život, prozrazuje nový dokument od Netflixu, jenž měl premiéru ve středu..

Doporučeno
Sleduj ukázky na nový dokument o Schumacherovi, který by měl prozradit více o zdravotním stavu legendárního závodníka Sleduj ukázky na nový dokument o Schumacherovi, který by měl prozradit více o zdravotním stavu legendárního závodníka 25. srpna 2021 15:02

Domů
Sdílet
Diskuse