Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2021 18:36
Čas čtení 1:18
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola: Do boje s Pirátem nenastoupím, pokud mu mám hrát druhé housle. Ať turnaj v O2 areně udělají beze mě

Karlos Vémola: Do boje s Pirátem nenastoupím, pokud mu mám hrát druhé housle. Ať turnaj v O2 areně udělají beze mě
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Slavný český bojovník poslal jasný vzkaz: buď nastoupím jako druhý, nebo nenastoupím vůbec.

Český bijec Karlos Vémola se v úterý znovu vrátil ke kauze ohledně svého chystaného zápasu se Samuelem Pirátem Krištofičem. Slovenský bojovník aktuálně drží prozatímní pás pro šampiona střední váhy OKTAGONu, Terminátor jej však nazývá „fake champem“ a do zápasu v pražské O2 areně odmítá nastoupit, pokud bude Pirát nastupovat do červeného rohu jako domácí.

Doporučeno
OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil 25. září 2021 23:58

„Nejvíc mě to mrzí kvůli fanouškům, kteří už si koupili lístek a čekají, že tam zápasit budu, ale nechci, aby si mysleli, že tam nechci nastoupit z nějaké malichernosti,“ uvedl Terminátor ve svém živém vysílání na Instagramu. Dle jeho slov se nejedná o žádnou drobnost, ale důležitou věc, na které si bude nadále trvat. 

Domů
Sdílet
Diskuse